keskiviikko 10. kesäkuuta 2015


Pöö!

Ei oo tää päivä menny ihan niinkun Strömsössä...

Aamulla heräiltiin rauhassa ja suunnattiin pikkuhiljaa Mikkelin keskustaan rimputtamaan. Saatiin hyvää mieltä levitettyä, mut tienestit ei ollu kummoset. Jonnekki SVT:n tv-ohjelmaan varmaan kuitenkin päädyttiin, siel oli partamieskuvaaja ja haastattelija paikalla. Ei onneks tarvinnu mitään haastattelua antaa, ei toi ruotsi oo kummallekkaan ihan se vahvin kieli :D Jatkettiin sinnikkäästi musisointia, mut eipä se fiilis siitä lähteny kohoomaan, joten luovutettiin. Nyyhkis. Tää todellakin oli lohtujäätelön paikka! (Oli muuten myös kesän ekat jädet!) 



Onneks tunnelmat kohos jätskien ja M & M:n luona pelatun Rocksmithin jälkeen. Siinä on kyllä koukuttava peli, ei voi muuta sanoo! Piakkoin se lähdön aika kuitenki koitti, ja piti jättää C:n lempparikaupunki taaksepäin. Saatiin viel kyyti asemalle, ja kiiruhdettiinki bussiin, joka oli jo lähtövalmiuksissa. Iso kiitos viel M & M:lle hyvästä seurasta, kestityksestä ja eilisestä nähtävyyskierroksesta!

***

Bussimatka meni torkkuessa, ja yhtäkkiä oltiinki täällä Savonlinnassa. Ensinäkemältä tää oli pieni pettymys. Vettä sato, eikä ihmisiä ollu missään. Päätettiinki relata tää päivä. Katotaan si huomenna, mikä fiilis ja sää (respassa tosin sanottii, et huomiseks on luvattu 13c, hyvää kesää vaan kaikille!) Pieni nähtävyysrundi käytiin silti tekemässä, siitä vähän todistetta teillekin tossa alla. Olavinlinnahan se siellä taustalla häämöttää :D
- M & C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti