tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kukkurukuu!
Pikkusen erikoinen päivä ollu tänään hehe. Aamupäivästä hyvästeltiin Helsinki ja hurautettiin Lappeenrantaan. Pyörittiin ympäriinsä, ja M raahas C:n kattomaan hiekkalinnoja ("siel on varmaan paljo porukkaa!"). Eipä ollu. Sen sijaan alko sataa kaatamalla vettä.
Yritettiin löytää kauppatorille, siel piti olla ruokatori. Saatiin opastusta hyvistä katumusisointipaikoista, ja kävelyohjeet sekä torille että meijän camping-alueelle (kiitos neuvoista sulle, joka olit meijän seurana kävelymatkalla!) Löydettiin tori, ja jo Kouvolasta tutut torimyyjät. "Ce n'est pas possible!" vaan kuulu, ku meidät tunnistettiin. Eräs heittäyty jopa niin tuttavalliseks, että tuli oikein meitä halailemaan;D

Kello tuli nii paljon, et meidän piti suunnata campingiin. Siellä tuliki pikku probleema, ku naisten makuusali oli parhaat päivänsä nähny ja melkein purkukunnossa. Paikka oli niin homeessa, että jo se kuuluisa Erkkikin olis nopeesti häippässyt paikalta. Katottii muita yöpaikkoja, mutta kaikki paikat oli vähän liian tyyriitä reissunaisten budjettiin. Onneks saatiin rahat takas ja mummo ja pappa (<3) tuli pelastamaan meijät pulasta ja nouti meijät Savitaipaleelle mummolaan yöpymään.

Tää onki reissun viiminen etappi sitten. Käsittämätöntä kuinka nopeesti kaks viikkoo kulu. Ollaan soitettu sydäntemme kyllyydestä, kinasteltu nälkäsinä ja väsyneinä, naurettu turhista turhimmillekin jutuille ja saatu uusia kavereita matkan varrelta! Suuret kiitokset Expressbusille, kaikille meijän majottajille ja kaikille niille ihanille ihmisille, jotka huomioi meitä hymyin tai reissua sponssaten. Kiitos myös teille lukijoille, on ollu kiva huomata, että meijän blogi on kiinnostanu nii monia ihmisiä :)
Reissu vol.2 lähtee käyntiin heinäkuussa, kun vallotetaan Eurooppaa suuremmalla seurueella. Suattaapi ollannii, et innostutaan kirjottelemaan kuulumisia myös sillon, joten pysykää kuulolla!;) Mut ny buenas noches tältä erää!
- C & M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti