torstai 4. kesäkuuta 2015

Moro nääs!

Täällä ollaan, Suomen Mansesterissa. Jo kahden päivän jälkee rinkkoja kantaa kaks
 rampaa - toisella reistailee selkä, toisella jalka ja hartiat. Vaivat ei tullu kuitenkaan yllätyksenä, painaahan meijän rinkat enimmillään 13 kg. 

Porskutettiin tänään siis Helsingistä Tampereelle letkeissä tunnelmissa. Vaikka ilmat ei oo suosinu meitä täällä, ihmiset on. Alotettiin rimputtelu asematunnelissa ja nähtiin sen jälkeen E yhen jutun kuvauksen merkeissä :) Sää muuttui pilvisestä aurinkoiseks ja sateisesta poutaseks pari kertaa minuutissa, joka teki kuvauksesta tosi vaikeeta. Onnistuttiin myös tipauttamaan rahaa viemäriin, kun tuuli tempas kitarakotelon kannen mukaansa - hyvästi 0,30€. Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin kiva ja mieleenpainuva iltapäivä.
 Illalla mentiin kauppaan ostamaan pinaattilettuja ja vedettiin niitä torin laidalla. Soitettiin parissa eri paikassa, saatiin yks keikkapyyntö, sekä rutosti kääshhiä. Tuntuu, että ihmiset täällä Treellä pysähtyy kuunteleen paremmin meijän jameja kun Helsingissä. 

Suuret kiitokset P:lle & T:lle, jotka tarjosivat meille herkullista salaattia ja teetä äsken, sekä jotka majottavat meijät ens yöksi luokseen. Ilman heidän kaltasia ihmisiä, tää reissu ei olis mahdollinen. 
Huomenna jatketaan kohti Jyväskylää. 
- M & C 


Me & E. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti